Hifu

Wat is HIFU therapie?

Hifu is een niet-chirurgische behandeling om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound HIFU. Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-90 minuten licht zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat uit zich in 3 tot 6 maanden. Daarna houd dit ongeveer een of twee jaar aan.

Hoe werkt HIFU?

Met de HIFU, worden via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie zonder daarvoor onder het mes te moeten.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Gehele gezicht
Wenkbrauwen / Oogleden
Kin / Kaaklijn
Wangen en voorhoofd
Kraaienpootjes
Hals

Ook kunnen wij verschillende lichaamsdelen behandelen. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Voor wie is de HIFU geschikt ?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.
De beste kandidaten voor HIFU behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Wat voor resultaat kunt u verwachten ?
Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Herhaal behandelingen of kuren zijn niet perse nodig bij Hifu.

De resultaten verschillen per persoon, sommige personen ervaren uitstekende resultaat en anderen niet.
De huidstructuur wordt veelal gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Wat is het voordeel van HIFU?

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

HIFU is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode.

Wanneer is HIFU niet geschikt of mogelijk?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

>